SpareParts365

SpareParts365-verkkokaupparatkaisu varaosille on modulaarinen ohjelmisto.Ratkaisu pitää sisällään kaikki tarpeelliset toiminnallisuudet varaosakatalogien julkaisemiseksi ja online varaosamyynnin aloittamiseksi.

Ylläpitoportaali

Portaalin avulla hallitset katalogeja helposti. Selaimen kautta pääset kirjautumaan hallintaportaaliin, jossa voit hallita projekteja ja katalogeja sekä muokata niiden visuaalista ulkoasua. Portaalissa voit myös lisätä käyttäjiä sekä päivittää tilausprosessin parametreja kuten maksu- ja toimitustapoja.

Julkaisualusta

SpareParts365-julkaisualustalla pystyt muokkaamaan katalogien näkymiä ja kenttiä sekä julkaisemaan uusia ja muokkaamaan jo olemassa olevia katalogeja. Alustalla voit myös hallita erikseen kehitys-, testi- tai tuotantoympäristöjen sisältöä.

OCR Hotspot

OCR (Object Character Recognition) eli hahmontunnistussovelluksen avulla järjestelmä luo täysin tai osittain automaattisesti linkityksen 2D-piirrustusten ja osaluetteloiden/tuoterakenteiden välille. Tiedot tallennetaan suhteellisina koordinaatteina, mikä tarkoittaa että numeroinnit ovat käyttökelpoisia vaikka kuvien resoluutio vaihtelisi.

Varaosakatalogi

Yhdelle projektille voit luoda useita eri katalogeja esimerkiksi tuotetyypin, asiakkaan tai sarjanumeron mukaan. Kataloginäkymässä asiakkaat pystyvät helposti navigoimaan tuoterakenteiden eri tasoilla visuaalisten kuvien avulla. Lisäksi tuoterakenteeseen voi tuoda näkyville myyntiä tukevaa dokumentaatiota, kuten tuotepäivityksiä tai asennus- ja käyttöohjeita. Perinteisempään makuun myös katalogin tulostaminen on mahdollista.

Mobiiliapplikaatio

SpareParts365-sivusto on responsiivinen ja soveltuu käytettäväksi myös mobiililaitteilla. Enterprise-versioon sisältyy lisäksi mobiiliapplikaatio, joka mahdollistaa katalogien käytön myös ilman internet-yhteyttä (offline-tila). Käyttäjät voivat siis ladata katalogin viimeisimmän version mobiililaitteelleen ja käyttää sitä offline-tilassa. Kun applikaatio saa jälleen internet-yhteyden, lisätyt varaosapyynnöt ja -tilaukset etenevät normaalisti.

Verkkokauppa

Verkkokauppa toiminnallisuuksien avulla katalogin käyttäjät voivat tilata tarvittavat osat suoraan sovelluksesta. Ostoskoriin voi tallentaa säännöllisiä ostoja ja sen pystyy tarvittaessa myös lataamaan Exceliin. Riippuen asetuksista järjestelmästä voi lähettää tarjouspyyntöjä tai tilauksia. Verkkokauppa toiminnallisuus on tarvittaessa integroitavissa ERP-järjestelmiin. Katalogi voidaan myös tarvittaessa integroida olemassa olemaan kauppajärjestelmään.

©2022 Service Rata Oy

www.servicerata.com

Puh: +358 29 170 5502