Sisältöpalvelut

Modernisoi varaosadokumentaatiosi

Selkeät kuvat lisäävät varaosamyyntiä

Tekninen kuvitus & dokumentaatio

Oikean osan tunnistaminen on kriittistä, sillä väärä valinta saattaa pysäyttää tuotannon pitkäksikin aikaa. Autamme asiakkaitamme luomaan laitteista selkeät varaosakuvat, joiden avulla oikean osan tunnistaminen on helppoa, nopeaa ja varmaa.

Kuvien tyyppi riippuu paljon saatavilla olevasta materiaalista. 3D-kuvista teemme nopeasti selkeitä räjäytyskuvia tai modernia "cutaway"-materiaalia. 2D-kuvista korostamme varaosat havainnevärillä ja teemme selkeitä osakokoonpanoja. Myös video- ja valokuvalähteistä pystymme tekemään 2D-tasoisia kuvituksia. Kuvitusprojektit määritellään aina yhdessä asiakkaan kanssa.

ENTÄ JOS TUOTEDATAA EI OLE SAATAVILLA?

Tuotetiedon kerääminen ja rikastaminen

Mitä jos kaikki huomio on mennyt valmistukseen ja kokoonpanoon, eikä tuotedataa ole kerätty? Ei huolta, tarvittaessa autamme muodostamaan varaosakatalogiin tarvittavan tuoterakenteen esimerkiksi piirrustuksista tai kuva- ja videomateriaalista. Voimme myös rikastaa tuotedataa julkisista lähteistä, kuten toimittajien verkkosivuilta tai julkisista tietopankeista. Pystymme myös auttamaan tuotetietojärjestelmien (PDM-järjestelmät) hankinnan suunnittelussa ja käyttöönotossa.

©2022 Service Rata Oy

www.servicerata.com

Puh: +358 29 170 5502